Elkészítés: A pulykamellből 4 nagy szeletet vágunk. Kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A füstölt sajtot darabokra vágjuk, és elosztjuk a 4 hússzeletre, majd feltekerjük. Mindegyik tekercset 2-2 szelet baconbe göngyöljük.
4 db alufóliát letépünk, vékonyan beolajozzuk, beletekerjük a hústekercseket, végüket gondosan lezárjuk. Bő olajban, közepes lángon, 10-13 percet sütjük.
Közben elkészítjük a köretet: a burgonyát karikákra vágjuk, sós vízben megfőzzük, leszűrjük. A póréhagymát karikára vágjuk, olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a sajtkrémet, a tejszínt, a fokhagymát, és összeforraljuk. Sóval, borssal és ételízesítővel ízesítjük. A mártáshoz hozzáadjuk a burgonyát, és óvatosan összekeverjük.
Kiolajozott tepsibe rakjuk, a tetejét reszelt sajttal megszórjuk. Sütőben aranybarnára sütjük.
A hústekercsekről levesszük a fóliát, félbevágjuk. Apróra vágott snidlinggel megszórva tálaljuk a sajtos burgonyakörettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.