Elkészítése: Keverjük össze a lisztet, a sót, s gyúrjuk bele a vajat. Ezzel a tésztával béleljünk ki egy kb. 24 cm átmérőjű formát (lehetőleg mázas tortaformát) úgy, hogy az oldalára is jusson belőle, és kb. 1 órára betesszük a hűtőszekrénybe. A tojást keverjük el a Rafinériával, a sörrel, a borssal és a fokhagymával. A tésztát süssük a sütő legfelső rácsán kb. 15 percig 225 fokon, majd szórjuk meg a reszelt sajttal, s öntsük rá a tojásos keveréket. Tegyük újra a sütőbe, de most a legalsó rácsra, és süssük tovább kb. 20 percig 200 fokon, míg a teteje aranyszínű lesz. Langyosan zöldsalátával körítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.