Elkészítése: Először készítsük el a fűszerolajat: a fűszernövényeket zúzzuk pépesre, öntsük fel az olívával, s addig keverjük, amíg egyenletes, zöld olajat kapunk. Ekkor tegyük félre, s felhasználás előtt legalább fél órát pihentessük. A darált húst sózzuk, borsozzuk, majd keverjünk hozzá az apróra vágott hagymát, a kakukkfüvet, az egyik tojást, a megtisztított és keskeny metéltre vágott spenótot, a Rafinériát, valamint a feta sajtot. Az egészet jól dolgozzuk össze, és pihentessük fél órát. A vajastésztákat nyújtsuk bő tenyérnyire, szurkáljuk meg villával, hogy a töltelék gőze majd könnyebben távozhasson, s egy-egy lap közepére halmozzuk a hús negyedét. A töltelékeket csomagoljuk be, a batyukat kenjük meg a másik felvert tojással, s helyezzük kivajazott sütőlapra. A sütőt melegítsük fel 170 fokra, s abban kb. 20 perc alatt süssük pirosra a töltött tésztákat. Tálaláskor a csíkokra vágott fejessalátát és a fűszeres olajat kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.