Elkészítése: A vajat dolgozzuk össze a liszttel, sóval, petrezselyemmel, bazsalikommal és a vízzel, s a tésztát letakarva pihentessük kb. 1 órát. A töltelékhez olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben, pirítsuk benne az apróra vágott hagymát kb. 2 percig, majd adjuk hozzá a húst, és süssük, míg a hús kifehéredik. Tegyük bele a chutney-t, a chili szószt, sót, borsot, a Rafinériát, és főzzük kb. 2 percig. Ízesítsük és hűtsük ki. A tölteléknek száraznak kell lennie. A tésztát nyújtsuk ki kb. 30x40 cm-esre, és helyezzük sütőpapírral bélelt sütőlemezre. A tölteléket tegyük hosszában a tészta felére úgy, hogy a szélei maradjanak szabadon. A széleket kenjük meg tojással, és borítsuk a töltelékre a tészta másik felét. Villával jól nyomkodjuk össze a széleket, és a maradék tojással kenjük meg a tészta tetejét. A sütő középső rácsán süssük kb. 30 percig 200 fokon. Tejfölös salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.