Előkészítés: A sajtokat apró kockákra vágjuk. A retket megmossuk, és gyufaszálnyi csíkokra metéljük. A kaprot megmossuk, felaprítjuk. Az ecetes uborkát tormareszelőn lereszeljük.
Elkészítés: A túrót burgonyanyomón áttörjük, hozzáadjuk a kefirt, a kaprot, a citromlét, a reszelt ecetes uborkát, egy csipet őrölt borsot, és jól összekeverjük. A kapros öntetbe beleforgatjuk a sajtokat és a retket, majd lefedve 2-3 óra hosszára behűtjük, hogy az ízek jól összeérjenek. Friss kenyérrel kínáljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 1270 kJ/302 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.