Előkészítés: A tojásokat megmossuk, keményre főzzük. A salátát leveleire szedjük, alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, és kisebb darabokra tépkedjük. A retket, az uborkát, az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, karikákra vágjuk. A paprikát megmossuk, magjait eltávolítjuk, húsát felaprítjuk. A kukoricát leszűrjük.
Elkészítés: A salátát összeforgatjuk a felaprított zöldségekkel és a kukoricával. (Akkor igazán gusztusos, ha 4 kehelybe elosztjuk, de kistányéron is kínálhatjuk.) A tojásokat meghámozzuk, felszeleteljük, a salátára rendezzük. A citromlevet a mustárral, az olívaolajjal, a cukorral simára keverjük, csipetnyi sóval, őrölt borssal ízesítjük , és a salátára locsoljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 269 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.