Előkészítés: A tojásokat megmossuk, keményre főzzük. A salátát leveleire szedjük, alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, és kisebb darabokra tépkedjük. A retket, az uborkát, az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, karikákra vágjuk. A paprikát megmossuk, magjait eltávolítjuk, húsát felaprítjuk. A kukoricát leszűrjük.
Elkészítés: A salátát összeforgatjuk a felaprított zöldségekkel és a kukoricával. (Akkor igazán gusztusos, ha 4 kehelybe elosztjuk, de kistányéron is kínálhatjuk.) A tojásokat meghámozzuk, felszeleteljük, a salátára rendezzük. A citromlevet a mustárral, az olívaolajjal, a cukorral simára keverjük, csipetnyi sóval, őrölt borssal ízesítjük , és a salátára locsoljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 269 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.