Elkészítés: Az édespaprikát rácson vagy sütőlapon (lehet kinn a nyárson is) addig sütjük, míg a héja megfeketedik, majd egy tálba tesszük, kis sót szórunk rá (könnyebben lejön a héja) és lefedjük. Amíg a paprikák hűlnek, a hagymát, a csípős paprikát, a fokhagymát és a zöldfűszereket felaprítjuk, egy tálban összekeverjük. Megpucoljuk a sültpaprikákat, apró kockákra vágjuk, és hozzáadjuk a többihez. Az egészet megsózzuk és rátöltjük az olajat. 1-2 órát állni hagyjuk, aztán sültek mellé, vagy főtt tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.