A sárgaborsót egy éjszakán át 1 liter hideg vízbe áztatjuk. Másnap az áztatóvízben feltesszük főni, a keletkező habot leszedjük. Belemorzsoljuk a zöldségerőleves-kockát. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát. A sárgarépát lekapargatjuk, durvára reszeljük és a hagymához adjuk. 1 percig pároljuk, majd felöntjük a levessel. Beletesszük a feldarabolt paradicsomot. Majoránnával ízesítjük és puhára főzzük. Tálaláskor friss bazsalikomlevelekkel díszítjük. Rozskenyeret adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.