Előkészítés: A vajat megolvasztjuk. A lisztet összekeverjük a sütőporral. A diót apróra összevagdaljuk. A csokoládét lereszeljük.
Elkészítés: A vajat a cukorral, a vaníliás cukorral, a tojásokkal habosra keverjük. Beledolgozzuk a lisztes keveréket, végül a vágott diót, a csokoládét és a rumot is hozzáadjuk. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Kivajazunk egy nagy tepsit. A masszát a tepsibe simítjuk. A barackot lecsepegtetjük, és magházával felfelé egymás mellé a tésztába nyomkodjuk. A magok helyére 1-1 fél diót teszünk. A sütőben kb. 30 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral, és szeleteljük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 szelet: 158 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.