Elkészítés: A sárgadinnyéket hegyes, éles kiskéssel V alakban körbevágjuk, szétnyitjuk, evőkanállal kiszedjük a magját, majd a húsát, amit tálba teszünk. Ezután hozzáadjuk a porcukrot, a fahéjat, a dinnyelikőrt, és botmixerrel krémesre turmixoljuk. Ha elkészült, fagyasztóba tesszük, és 30 percenként villával átkeverve 4-5 óra alatt kásásra fagyasztjuk.
Közben a rózsaszirmokat egyesével citromlébe, kristálycukorba mártjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 100 fokos sütőben 10-12 perc alatt megsütjük, hogy a cukor megolvadjon rajta. Ha elkészült, tálcára tesszük és kihűtjük, ekkor fog igazán ropogóssá válni.
Tálaláskor a hűtőben lehűtött sárgadinnye kosarakat megtöltjük a sorbet-val, és a kandírozott rózsaszirmokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.