A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy 12 darabos muffintepsi mélyedéseit kibéleljük papírformákkal. A lekapargatott sárgarépát lereszeljük, a diót durvára vágjuk. A tojásokat nagy keverőtálban habosra keverjük az eritrittel, az olajjal és a vaníliaaromával, majd beleforgatjuk a sárgarépát és a diót.
Egy másik tálban a mandulalisztet elvegyítjük a sütőporral, a fahéjjal, a szerecsendióval, a gyömbérrel és a sóval. Óvatosan a tojásos keverékhez adjuk, lazán összeforgatjuk, majd a papírformákba töltjük, és az előmelegített sütőben sütjük 18 percig. Tűpróba után kivesszük a sütőből, és hűlni hagyjuk.
Közben a tetejére a krémsajtot habosra keverjük az eritrittel, a vaníliaaromával és a tejszínnel. Végül a krémet habzsákból a kihűlt muffinokra nyomjuk vagy csak rákanalazzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.