Elkészítés: A megtisztított és négyfelé vágott karalábékat és a sárgarépákat felszeleteljük. Az erőlevest felforraljuk, beletesszük a zöldségeket, és 10 percig pároljuk.
Teflonserpenyőben kevés olajat hevítünk. Beletesszük a húsgombócokat, és kevergetve megsütjük. A tejfölt a keményítővel és a tojások sárgájával simára keverjük, és a levest óvatosan besűrítjük. Fellforraljuk, majd azonnal félrehúzzuk, és sóval borssal, cukorral ízesítjük. Végül beletesszük a megsütött húsgombócokat és a felaprított bazsalikommal megszórjuk
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.