Előkészítés: A kukoricát megfőzzük, hűlni hagyjuk, és a szemeket késsel levágjuk a csövekről. A rizst megfőzzük, lecsepegtetjük, kihűtjük. A sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük. A póréhagymát, a hagymát megtisztítjuk, és apróra összevágjuk. A petrezselymet megmossuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: A kukoricát, a rizst, a répát, a póréhagymát, a hagymát, a margarint és a petrezselymet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a reszelt parmezánnal, hozzáütjük a tojást, és alaposan összedolgozzuk. Ha híg lenne, kevés zsemlemorzsát adunk hozzá, és kb. 15 percig állni hagyjuk. Olajat forrósítunk, majd a masszából, evőkanálnyi adagokból, lepényeket formálunk, és a forró olajban mindkét oldalát szép arany barnára sütjük. Szalvétára szedjük, hogy a felesleges zsiradékot felitassuk. Petrezselyemmel megszórva, zöldsalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.