Előkészítés: A répát meghámozzuk, megmossuk, karikákra vágjuk. Az újhagymát megmossuk, szintén karikákra vágjuk. A rucolát leöblítjük, szárazra rázzuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, és megpároljuk benne a répát. Felöntjük 1 dl vízzel, a fokhagymás sóval ízesítjük, hozzáadjuk az aszalt barackot, és 5-8 percig főzzük. A napraforgót összevagdaljuk, és zsiradék nélkül kissé megpirítjuk. Tányérra borítjuk. A barackot kiszedjük a léből, és apró darabokra vágjuk. A répát lecsepegtetjük. Összekeverjük a répát a hagymával, a barackkal, és kevés főzőlevet csepegtetünk rá. Rászórjuk a napraforgót, a rucolát. A joghurtot simára keverjük a citrom levével és héjával, sóval, borssal fűszerezzük. A mártást külön kínáljuk a salátához.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 367 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.