Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetés után beszórjuk a sültcsirke fűszerkeverékkel, meghintjük granulált fokhagymával, majd legalább 1 órára hűtőbe helyezzük.
Közben a sárgarépákat, a vöröshagymát és a gombát megtisztítjuk. A kisebb szál répát és a gombát vékony, rövid csíkokra, a hagymát apró, a főtt tojást 1x1 cm-es kockákra vágjuk.
Egy kis edénybe kevés étolajt teszünk, felhevítjük, beletesszük a sárgarépacsíkokat, kevés ideig pároljuk, hozzáadjuk a vöröshagymát, majd kis idő múlva a gombát, közben ételízesítővel, majorannával, sóval, borssal ízésítjük, 2-3 perc múlva levesszük a tűzről és kihűtjük.
A zsemléket (kenyeret) beáztatjuk, majd kicsavarjuk, és egy tálba morzsoljuk, a petrezselyemzöldet apróra vágjuk, és a raguval a zsemléhez adjuk, beletesszük a nyers tojást, és jól összegyúrjuk, szükség esetén még sóval, borssal fűszerezzük, végül laza mozdulatokkal a töltelékhez keverjük a tojáskockákat. 4 felé osztva a combok bőre alá töltjük.
A 2 nagyobb répát középen kettéhasítjuk, majd keresztben kettévágjuk.
Végül a combokat tepsibe helyezzük, közétesszük a répadarabokat és a borókabogyókat, aláöntünk 1,5 dl vizet, alufóliával lefedjük, és a sütőben puhára pároljuk, majd a fólia eltávolítása után pirosra sütjük.
Köretként rizibizit vagy párolt vegyes zöldséget ajánlok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.