Elkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk, egyik felét ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fűszerkeverékkel szórjuk, a másik felét megkenjük fokhagymakrémmel vagy zúzott fokhagymával. Egy-két órát állni hagyjuk hűtőben, hogy jobban átjárják az ízek. Kevés zsírt dobunk bele, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Mély tepsiben, erős lángon, lefedve sütjük kb. 20 percig. Ekkor belerakjuk a felkarikázott sárgarépát (ki mennyit szeret), megsózzuk. Lefedve tovább sütjük, míg a krumplit felkarikázzuk. Ezt is hozzáadjuk, sózzuk, ha szükséges, és még kb. 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.