Elkészítés: A 2 l langyos tejbe beleteszek ízlés szerint (általában ehhez a mennyiséghez 2 evőkanál cukrot), fahéjat (minél több a fahéj, annál sötétebb lesz a túrónk színe), majd beleöntöm a felvert 17 db tojást. Kb. 10 perc alatt elkezd összeállni, és mert jól fel van verve a tojás, nagyon szép sima lesz, nem lesznek benne tojásfehérje darabok. Amikor már eléggé összeállt, konyharuha nagyságú gézanyagra kiszedem, és másnapig hagyom kicsepegni. Addigra szép kerekké áll össze.
Hasznos lehet fogyókúrázóknak, hogy cukor helyett édesítőszerrel készítve is ugyanolyan finom lesz.
Aki csak ki szeretné próbálni milyen is ez a finomság, megteheti a hozzávalók arányos csökkentésével.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.