Előkészítés:
A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, darabjaira (combok, mellek, szárnyak) vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk.
Elkészítés:
A citrom levét elkeverjük 2 evőkanál ételízesítővel, borssal ízesítjük, és beleforgatjuk a csirkedarabokat. Öt-tíz percig állni hagyjuk. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A csirkét körkörösen tűzálló tálba tesszük, és 15 percig sütjük a sütőben. A tejszínt elkeverjük a liszttel, fél deciliter vízzel, a petrezselyemmel, a maradék ételízesítővel, és a csirkére öntjük. További 20 percig sütjük. Párolt burgonyával, zöld salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.