Elkészítés: A káposztát átöblítjük, és kicsit rövidebbre aprítjuk. Az apró kockára vágott szalonnát 2 evőkanál olajjal együtt felmelegítjük, a finomra vágott hagymát rádobjuk. Ha a szalonna a zsírjára sült és a hagyma megüvegesedett, rátesszük a káposztát is, és együtt pirítjuk 5 percig, majd hűlni hagyjuk.
A lisztet összeforgatjuk a sóval és a borssal. A tojásokat a maradék olajjal és a tejföllel felverjük. Előbb a lisztet, majd a langyosra hűlt káposztát beleforgatjuk. Kiolajozott muffinsütőben közepes lángon 20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.