Elkészítés: A felkockázott húst zsíron vagy olajon elkezdjük pirítani, majd mikor levet eresztett, ízesítjük: ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fokhagymát, majoránnát adunk hozzá, és fedő alatt annyi lével, ami ellepi, pároljuk.
A hagymát karikára vágjuk, és feltesszük főni kevés vízzel. Amikor összeesett, felöntjük annyira, hogy a lé majdnem ellepje. Sózzuk, ecetet (citromlevet) adunk hozzá, cukrozzuk. Akkor jó, ha édes-savanyú íz alakul ki, de egyik sem dominál, ezért nem lehet pontos mennyiségeket adni. Addig főzzük, amíg roppanós lesz a hagyma.
Ha a hús megpuhult, összeöntjük a hagymával, és hozzáadjuk az összevágott sertésmájat, és addig főzzük, amíg a máj készre fő, szükség esetén még lehet után ízesíteni.
Kenyérrel fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.