A marhahúst vékony csíkokra metéljük. A felkockázott szalonnát a zsíron megolvasztjuk, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát és a szétnyomott fokhagymát.
Együtt megfonnyasztjuk. Beletesszük a pirospaprikát, sózzuk, majd felöntjük 2 dl vízzel.
Felforraljuk, hozzáadjuk a húst, babérlevéllel, borssal fűszerezzük, és fehérborral felengedve, rövid lében puhára pároljuk.
Amikor a hús megpuhult, zsírjára pirítjuk, tejfölös-lisztes habarással besűrítjük, és felforraljuk.
Mustárral és citromlével ízesítjük, teszünk bele egy kis reszelt citromhéjat is. Rövid ideig együtt forraljuk. Párolt rizzsel vagy puliszkával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.