Előkészítés: A savanyú káposztát - ha nagyon savanyú - hideg vízzel átmossuk, szűrőben hagyjuk lecsepegni. Az almát megmossuk, szárazra törüljük, héjasan kicsumázzuk és lapkákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, félbevágjuk, és felszeleteljük.
Elkészítés: Nagyobb serpenyőben felmelegítjük az olajat, beletesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, a babérlevelet, a borókabogyót, a szemes borsot, a borecetet, megsózzuk, és az egészet jól összeforgatjuk, majd kis lángon kb. 20 percig pároljuk. Meglocsoljuk a fehérborral, hozzáadjuk az almát, és néhány percig, amíg az alma is átmelegszik, együtt pároljuk. Sült húsok, szárnyasok kitűnő körete is lehet.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 185 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.