Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grill fűszerkeverékkel. A bacont, a hagymákat, a paprikákat csíkokra vágjuk. A gombát felszeleteljük.
A hússzeleteket lisztezzük, és kevés olajon megsütjük, majd félretesszük.
A bacont kipirítjuk, rátesszük a gombát. Sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk, míg elfövi a levét. Hozzáadjuk a paprikát, a hagymákat, és 8-10 perc alatt készre pirítjuk.
A kisütött karajszeleteket a raguval tálaljuk. Medvehagymás főtt burgonyát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.