Elkészítés: A karajt felszeleteljük, húsklopfolóval kicsit megütögetjük, a fűszerkeverékkel jól bedörzsöljük, majd kicsit állni hagyjuk. Ezután lisztbe forgatjuk, majd a felhevített margarinban mindkét oldalát pirosra sütjük.
A visszamaradt zsiradékban az apróra vágott hagymát megpirítjuk, meghintjük fűszerpaprikával, és felöntjük 3-4 dl vízzel. A bordákat a pörköltalapba tesszük, és néhány percig pároljuk. Hozzáadjuk a rózsáira szedett karfiolt, és óvatosan rázogatva készre pároljuk.
Tejfölös habarással sűrítjük, majd néhány percig még lassan forraljuk.
Tálaláskor a karfiolpaprikást és a bordákat egymásra halmozzuk, és burgonyapürével kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.