Előkészítés: A húst megmossuk, sóval, borssal megszórjuk, és bedörzsöljük a mustárral. A tárkonyt leöblítjük, szárazra rázzuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és a húst körös-körül hirtelen megpirítjuk benne, majd lefedve kb. 10-15 percig pároljuk. A húst kivesszük, alufóliába csomagoljuk, és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékot felöntjük 3 dl vízzel és a tejszínnel. Elkeverjük 2 evőkanál vízben az ételsűrítőt, a tejszínes mártáshoz öntjük, és 1 percig forraljuk. A tárkonyt a szószba keverjük, sóval, borssal ízesítjük, és belekeverjük a bort. Szeletekre vágjuk a húst, leöntjük a tárkonyos mártással, és burgonyagombóccal körítve tálaljuk.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag (a burgonyagombóccal együtt): 693 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.