Előkészítés: A húst megmossuk, sóval, borssal megszórjuk, és bedörzsöljük a mustárral. A tárkonyt leöblítjük, szárazra rázzuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és a húst körös-körül hirtelen megpirítjuk benne, majd lefedve kb. 10-15 percig pároljuk. A húst kivesszük, alufóliába csomagoljuk, és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékot felöntjük 3 dl vízzel és a tejszínnel. Elkeverjük 2 evőkanál vízben az ételsűrítőt, a tejszínes mártáshoz öntjük, és 1 percig forraljuk. A tárkonyt a szószba keverjük, sóval, borssal ízesítjük, és belekeverjük a bort. Szeletekre vágjuk a húst, leöntjük a tárkonyos mártással, és burgonyagombóccal körítve tálaljuk.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag (a burgonyagombóccal együtt): 693 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.