Elkészítés: A megtisztított hagymát felezzük meg, majd vágjuk vékony szeletekre. A karaj széleit vagdossuk be, sózzuk, borsozzuk, hintsük meg majoránnával. Kevés olajon pirítsuk meg a hús mindkét oldalát, és vegyük ki a serpenyőből. Ugyanebben az edényben még egy evőkanál olajon pirítsuk meg a hagymát. Öntsük hozzá a húslét és a fehérbort. Forraljuk össze, és tegyük hozzá a hússzeleteket. Pároljuk puhára. A két paradicsomot vágjuk cikkekre, és tálaljuk a karaj mellé. A körethez vágjuk vékony szeletekre a fokhagymát, egy evőkanál vajon süssük aranysárgára. Adjuk hozzá a megmosott rizst. Keverjük pár percig, majd engedjük fel vízzel. Fedő alatt már keverés nélkül főzzük puhára. Fűszerezzük borssal, sóval, majoránnával. Kínáljunk hozzá savanyúságot vagy salátát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.