Elkészítése: A húst megmossuk, szárazra töröljük, gyengén besózzuk és sonkaszerűen megkötözzük. Kis tálkában kevés olaj hozzáadásával habosra kikeverjük a mézet, a mustárt, valamint a curry port. Ezzel a krémmel jól megkenjük minden oldalán a húst, aztán kivajazott tűzálló tálba tesszük, és előmelegített sütőben saját levével - esetleg húslevessel - locsolgatva, időnként megforgatva, mérsékelt tűzön megsütjük. Ha a hús megsült, lefejtjük róla a zsineget, vékony szeletekre vágjuk, és vegyes friss salátával körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.