Előkészítés: A húst megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. A répát, a pórét megtisztítjuk, megmossuk, és csíkokra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és a hússzeletek mindkét oldalát megpirítjuk benne. Hozzáadjuk a répát és a pórét, és kissé megkapatjuk. A fűszerkeverékkel, sóval, borssal ízesítjük, és azonnal tálaljuk. Köret nem kell hozzá, a zöldségeket fogyasztjuk köretként!
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 339 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.