Elkészítése: A sertéshússzeleteket 2 fólia közé helyezzük, és nagyjából 0,5 cm vastagságúra kikloffoljuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összevágjuk, elkeverjük a mustárral és a kaporral, majd a hús mindkét oldalát bevonjuk ezzel a keverékkel. Nagyobb serpenyőben felforrósítunk egy evőkanál margarint, beleteszünk 2 szelet húst és mindkét oldalon közepes hőmérsékleten 2 percig sütjük, utána kivesszük és melegen tartjuk. A másik két szeletet a maradék margarinon sütjük meg. Ezután a kaporleveleket megmossuk és szárazra töröljük. A sertésszeleteket sóval, borssal ízesítjük, a kaporral körítjük és azonnal tálaljuk. Ehhez az energiaszegény ételhez zöld saláta illik.
Tápanyagtartalma: személyenként körülbelül 987 kJ/235 kcal, 39 g fehérje, 9 g zsír, és 0 g szénhidrát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.