Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, a széleit bevagdossuk, és a felforrósított vajon mindkét oldalát pirosra sütjük.
A megmaradt zsiradékban megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, beletesszük a pirospaprikát, a mustárt, s felöntjük a borral. Ezután visszatesszük a húst, megsózzuk, megborsozzuk, és 30 percig lassú tűzön pároljuk.
Kivesszük a hússzeleteket, egy tűzálló tálban egymás mellé helyezzük.
A lisztet elkeverjük a tejszínnel, és a húsléhez adjuk. Még egyszer állandóan kevergetve felforraljuk. A mártást ráöntjük a húsra, megszórjuk reszelt sajttal, és kb. 8 percre betesszük az előmelegített sütőbe, hogy a sajt megpiruljon.
Burgonya vagy rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.