Elkészítés: Feltesszük a tejet forrni, majd ha felforrt, hozzáadjuk a kukoricadarát, sózzuk, borsozzuk, mikor felforrt, levesszük a tűzről, és egy tűzálló tálba rétegezzük a felvágott zöld paradicsommal, paprikával és cukkinivel. A karikára vágott mozzarella sajttal befedjük, és forró sütőbe toljuk.
A szűzet is sózzuk, bazsalikomba forgatjuk, és forró rostlapon sütjük.
Eközben a darabokra vágott spárgát vajon megfuttatjuk, majd tejszínnel felöntjük. Sózzuk, borsozzuk, és bazsalikommal fűszerezzük.
Tálalásnál a puliszka-lasagne köré tesszük a szűzet és spárgaraguval öntjük körbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.