Elkészítés: A húst kiklopfolom minél vékonyabbra, besózom. Egy jénai tál aljába pici olívaolajat csepegtetek. Rárakok 1 réteg húst, hogy az egész tálban szétterüljön. A húsra ráteszem a vékonyra szeletelt sonkát. A tejfölt összekeverem egy pici sóval, a tojással és a lereszelt sajt nagy részével. Rákenek egy réteg tejfölös masszát. Aztán megint hús, sonka, tejfölös massza... Tetejére még egy kis reszelt sajtot teszek, és arra rá a karikákra szeletelt hagymát. Sütőben, fedő vagy fólia alatt közepes lángon sütöm, amíg megpuhul a hús, aztán leveszem a fóliát (vagy a tetőt), ha sok a leve, akkor leöntöm, és addig sütöm, amíg megpirul rajta a sajt... Tejfölös salátával isteni!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.