Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, 3 lapot sütünk belőle. (Én tepsi hátán szoktam, alacsony hőmérsékleten, szép világosra.)
A krémet is elkészítjük: tojásságákat a cukorral és a vaníliás cukorral alaposan összekeverjük, hozzáadunk egy kevés tejet, majd a lisztet, csomómentesre elkeverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk az összes tejet. Ezután a krémet sűrűre főzzük. Hagyjuk hűlni, és megtöltjük a lapokat. Hűtőbe tesszük, néhány óra múlva, de inkább másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.