Elkészítés: A tejet a vaníliás cukorral felforraljuk. Közben a tojásokat a cukorral és a liszttel összekeverjük (legjobb botmixerrel, hogy ne legyen csomós!). A babapiskótákat egy tálba lerakjuk, és meglocsoljuk kevés tejjel elkevert rummal vagy rumaromával. A felforrt tejbe öntjük a tojásos keveréket, és sűrűsödésig állandó keverés mellett kis lángon főzzük. Pár perc múlva belekeverjük a margarint, és felét a babapiskótára öntjük. A másik felébe két teáskanál kakaót keverünk, és azt is ráöntjük. Kihűtjük, hűtőszekrénybe tesszük. Legjobb előző nap elkészíteni. Kínáláskor tejszínhabbal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.