Elkészítés: Készítek egy sima, egy kakaós és egy diós piskótalapot. Mikor kész, az elsőt meglocsolom a vízzel elkevert rummal (vagy rumaromával). Megkenem a sárgakrémmel, majd megszórom mazsolával, amit előtte a rumos vízbe áztattam. Ráteszem a következő lapot, amit szintén megkenek sárgakrémmel, darabolt dióval meghintem, majd ráhelyezem az utolsó lapot. Evőkanállal elkezdem szaggatni egy tálba. Mikor már a tál alja megtelt a kis galuskákkal, meglocsolom a csokoládékrémmel. Így folytatom, míg elfogy a tészta és a krém. A tetejét krém fedje. Hűtőbe teszem legalább 2 órára, hogy az ízek összeérjenek. Kistányérba szedem, tejszínhabbal díszítem.
Mivel ez nagyon drága és rengeteg van ebből az adagból, én egyszerűsítettem rajta. 10 tojásból egy jó nagy tepsiben sütök piskótát. A tésztát - ahogy öntöm a tepsibe - 3 részre osztom. Töltök bele egy kis simát, egy kis kakaósat és egy kis diósat, és egyben kisütöm. A továbbiakban az eljárás ugyanaz. A sárgakrémnek is csak a felét kell elkészíteni ennél az adagnál.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.