Elkészítés: A tésztához a tojásokat a cukorral jó habosra verjük elektromos habverővel jó 8-10 percig. Utána hozzákeverjük fakanállal a lisztet. A tésztamasszát 3 részre osztjuk. Egyik marad sárgán, a másodikba a kakaóport keverjük, a harmadikba a darált diót. Külön sütjük meg 23×34 cm-es sütőpapírral bélelt tepsiben.
A krémhez a tojássárgákat a cukorral, a pudingporral, a vaníliás cukorral és kevés tejjel simára keverjük, majd a megmaradt tejjel összekeverve felfőzzük sűrűre. A tűzről levéve 3 részre osztjuk. Az elsőt ízesítjük vaníliás cukorral, a második krémet kakaóval és a mazsola felével, a harmadik krémet összekeverjük a maradék mazsolával és a dióval.
A vaníliás piskótát tesszük alulra egy tepsibe, meglocsoljuk a tej és a rumaroma keverékével, rákenjük a vaníliás krémet, következik a kakaós lap, ezt is meglocsoljuk a rumos tejjel, majd rákenjük a kakaós krémet. Rátesszük a diós lapot, ezt is meglocsoljuk, és rásimítjuk a diós krémet. Alufóliával lefedjük, hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Másnap szeleteljük, felvert tejszínhabbal és olvasztott csokoládéval tálaljuk. Nagyon-nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.