Elkészítés: A darált sonkát kevés olajon megpirítom, megszórom a liszttel, jól elkeverem, felöntöm a tejjel. Sűrűre főzöm. Ízesítem borssal, petrezselyemmel és szükség szerint sóval. Hozzákeverem a tojások sárgáját, majd óvatosan a felvert tojásfehérjéket.
Egy őzgerincformát kibélelek sütőpapírral, a massza felét belesimítom, a vastag csíkokra vágott sajtrudakat beletekerem sonkaszeletekbe, és a massza közepére helyezem. (Kicsi formánál középen, nagynál 2 sorban.) Betakarom a felfújtmassza másik felével, és 180 fokos sütőben 35-40 percig sütöm.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.