Elkészítés: A kötözött sonkát megfőzzük, ledaráljuk. A leveles tésztát
egyszer meghajtogatjuk, és lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk.
Felforrósítjuk a margarint, belekeverjük a lisztet, majd lassú tűzön megpirítjuk. Lassan hozzáöntjük a már felforralt tejet, amikor elkészült, sóval, borssal ízesítjük. A ledarált főtt lapockát fűszerezzük, és összekeverjük a besamellel.
A tésztát úgy töltjük meg, mint a rétest, csak sokkal vékonyabban. Feltekerjük, és éles késsel falatkákra vágjuk.
Forró sütőben megsütjük. Mikor majdnem kész, megszórjuk reszelt sajttal, és ráolvasztjuk a falatkákra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.