A vöröshagymát szeletelem, az egyik fokhagymát apróra, a póréhagymát, hegyes- és chili paprikát karikára vágom, 1 paradicsomot kockára vágok, a másikat szeletelem, a petrezselymet, mángoldot darabolom. A pizzasonkát kockára vágom, a sajtot durván lereszelem.
A tojásokat felverem, fűszerezem, belekeverem az egyik chilit, a petrezselyemzöldet, lisztet, tejet és a sajt felét.
Egy serpenyőben olajon megpirítom a hagymákat, majd beleteszem a paprikákat, a sonkát, végül a gombát, mángoldot és a paradicsomot. Félreteszem, melegen tartom.
A toast kenyereket megpirítom, bedörzsölöm fokhagymával, meglocsolom olajjal.
A serpenyőben most az omlettet készítem el, rápakolom a tölteléket, locsolok rá chiliszószt, félbehajtom, melléteszem a szeletelt paradicsomot.
Tálalok, az omlettre teszem a sajt másik felét, mellé kerül a paradicsom és a pirítós fokhagymával. Díszítem bazsalikommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.