Elkészítés: Válaszd szét a tojások sárgáját és fehérjét. Az utóbbiból verj kemény habot. A tésztát főzd ki. A tojássárgákat keverd el a megdarált sonkával, a zsiradékkal és a tejföllel, sózd, borsozd. Ezt add hozzá a tésztához, s végül keverd hozzá a tojáshabot is.
Egy tűzálló tálat kenj ki kevés zsiradékkal, hintsd meg zsemlemorzsával, tedd bele a bekevert tésztát, reszelj rá sajtot, s kis lángon süsd a sütőben, míg a teteje megpirul.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.