Elkészítés: A húst besózom, borsozom, forró zsíron hitelen körbesütöm, öntök rá száraz fehérbort, kevés vizet. Dobok mellé 1 kettévágott hagymát, néhány gerezd fokhagymát, pár szem borókabogyót, 1 kanál paprikakrémet, és lassú tűzön puhára párolom. Elfövő levét apránként vízzel, de inkább borral pótolom. Ha már puha, néhány percig pihentetem, felszeletelem, tűzálló tálra egymás mellé teszem a szeleteket.
Közben a főtt, füstölt húst ledarálom, adok hozzá annyi tejfölt, hogy sűrű masszát kapjak, amit egyenletesen a hússzeletekre terítek. Centis vastagságúra felszeletelem a hámozott, magházától megszabadított almákat, és minden hússzeletre 1-1 almakarikát teszek. Beborítom vékony sajtszeletekkel, előmelegített sütőben 15 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.