Előkészítés: A kenyeret középen (hosszában) félbevágjuk, kivájjuk a belsejét és félretesszük. A sonkát apróra összevágjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, apró kockákra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, felaprítjuk.
Elkészítés: A margarint habosra kikeverjük, hozzáadjuk a krémsajtot, a kivájt kenyérbelet, a paprikát,a sonkát és a petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk, és az egészet jól összekeverjük. A kész masszát a kivájt kenyérbe töltjük, a két részt összeillesztjük, szorosan becsavarjuk alufóliába, és 2 óra hosszára hűtőbe tesszük. Szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.