Elkészítés: A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, összekeverjük, összegyúrjuk, majd a tésztát rövid ideig (amíg a tölteléket elkészítjük) pihentetjük.
A sajtot lereszeljük, a sonkát, a zöldpaprikát, a póréhagymát és a fokhagymát apró kockákra vágjuk. A bacont szintén apró kockára vágjuk, majd egy serpenyőben megpirítjuk. A töltelék hozzávalóit összeborítjuk és elkeverjük.
A tésztát 6 egyenlő részre osztjuk, gombócokat formálunk belőlük, majd kör alakúra nyújtjuk őket. Közepére halmozzuk a tölteléket (1-1 púpozott evőkanálnyit), majd a tésztát félbehajtjuk, és széleit egy villával lenyomkodjuk.
Egy teflon serpenyőben olaj nélkül 5 perc alatt megsütjük, és melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.