Előkészítés: A sonkát vékony csíkokra metéljük. A savanyú káposztát lecsepegtetjük, és kisebb darabokra vágjuk. A mogyorót durvára megvágjuk. A petrezselymet felaprítjuk. Az almát megmossuk, négybe vágjuk, magházát kiemeljük, húsát vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: Az almát összekeverjük a káposztával és a sonkával. A tejfölt, a petrezselymet, és a mogyorót összekeverjük, sóval, cukorral, borssal ízesítjük. A salátát összekeverjük az öntettel, és legalább 30 percig állni hagyjuk. Friss, ropogós barna kenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.