Elkészítés: A spenótot megtisztítjuk, megmossuk, és forró vízbe tesszük egy percre. A leveles tésztát kiengedés után két részre vesszük. Minél nagyobb lappá kinyújtva megkenjük felvert tojássárgával. Sonkaszeletekkel kirakjuk, meghintjük reszelt trappista sajttal, rátesszük a spenót felét eloszlatva, és meghintjük karaván sajttal is. Feltekerjük, és a másik adaggal ugyanezt tesszük. Fél órára hűtőbe tesszük, majd kivéve a hűtőből 1 centis szeleteket vágunk belőle. Tepsire tesszük a szeleteket (alákenés és papír nélkül!). A csigákat megkenjük a maradék tojássárgával, megborsozzuk. 200 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.