Elkészítés: A tojásokat megfőzöm, megpucolom és félbevágom, sárgáját kiveszem, egy keverőtálban villával áttöröm, a fehérjéket félreteszem. A sonkát ledarálom, hozzáadom a tojások sárgájához, belekeverem a vajat, kevés szardellapasztát, a bort, igény szerint sózom, borsozom, jól eldolgozom. Ha túl száraz, kevés joghurttal lazítom.
Egy tálra megmosott, leszárított salátaleveleket helyezek, szépen eligazítva rárakom a félbevágott tojásfehérjéket, amiket megtöltök a sonkás masszámmal.
A zselatint kevés vízben feloldom, elkeverem a joghurttal, adok hozzá némi majonézt is. Ezzel az öntettel bevonom a tojásokat, és hűtőbe teszem. Tálalás előtt minden tojás tetejére pici piros aranyat nyomok díszítésül.
Friss péksüteménnyel, esetleg valamilyen salátával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.