Elkészítés: Az előző este beáztatott babot leszűrjük, friss vízben, enyhén sózva, a babérlevéllel ízesítve puhára főzzük, a levében hűlni hagyjuk.
A májat vékonyan felszeleteljük, szép piros lábasunkban olajat hevítünk, rajta a finomra vágott hagymát megfonnyasztjuk. A tűzről levéve meghintjük a pirospaprikával, belekeverjük a májat, borsozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. Hűlni hagyjuk.
A puha babot leszűrjük, a kihűlt májjal és a főtt tojások sárgájával együtt kétszer ledaráljuk. Enyhén megsózzuk, a majoránnával és a pástétomfűszerrel ízesítjük. A főtt tojások fehérjét nagyon apróra vágjuk, és a lágy vajjal együtt a pástétomba keverjük. Jól összedolgozzuk, és tálalásig hűtőben tartjuk.
Forró pirítóssal és zöldsalátával adjuk fel az asztalra, és természetesen az a jó kékfrankos sem maradhat el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.