Elkészítés: A felforrósított olajban pirítsuk világosbarnára a felaprított hagymát. Ezután tegyük bele, a 2 centis kockákra vágott pulykacombot, a zúzott fokhagymát, és a nagyobb darabokra vágott paprikát. 2-3 percig pirítsuk, öntsük fel a sörrel, sózzuk, borsozzuk, és fedővel letakarva pároljuk majdnem puhára.
Most adjuk hozzá, a felkarikázott zöldhagymát, az aprított petrezselymet, és főzzük készre.
A körethez a rizst a forró olajban dinszteljük fehéredésig, majd öntsük fel a rizshez képest kétszeres mennyiségű forró vízzel. Forraljuk fel, sózzuk, borsozzuk meg, és szórjuk bele a petrezselymet, a szeletelt póréhagymát és a kockákra vágott paradicsomot. Keverjük öszze, fedjük le, és takaréklángon addig pároljuk, míg az összes folyadékot felveszi, és pergős lesz. Ez kb. 20-25 perc.
Tálaláskor a zöldséges párolt rizst formázva tegyük tányérra, és rakjuk körbe a sörös pulykaraguval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.