Elkészítés: Az oldalast csontonként szétvágjuk. A kissé nagyobb szemcséjü sót és a borsot száraz serpenyőben megpirítjuk. A húsdarabokat ebbe a keverékbe jól beleforgatjuk, majd 1 órán át állni hagyjuk.
Ezt követően az oldalast gőzön főzzük puhulásig /kb. fél óra/. A tojást villával habosra verjük, majd hozzáadjuk a kukoricalisztet, és csomómentesre keverjük. Minden húsdarabot belemártunk a lisztes tojásba, és forró olajban kisütjük.
A hús kivül ropogós, belül puha, ízletes lesz. Önálló ételként körettel vagy salátával is kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.