Elkészítés: A palacsintához a lisztet keverőtálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a sót, a tojásokat, a sütőport és annyi tejet, hogy tejszín sűrűségű palacsintatésztát kapjunk. Ezután fél deci olajat keverjünk bele, és forró palacsintasütőben, kb. 8 centi átmérőjű, 16-20 db palacsintát sütünk belőle.
A zöldséges húsraguhoz a forró vajon az aprított vöröshagymát megfuttatjuk, hozzáadjuk a darált húst, fehéredésig sütjük, majd rászórjuk az aprított fokhagymát, a kicsi kockákra darabolt cukkinit, piros és zöld kaliforniai paprikát, a paradicsomot. Felöntjük 1 deci vízzel, sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel ízesítjük, és közepes tűzön kb. 15-20 perc alatt, fedővel lefedve megpároljuk.
Tálaláskor a palacsintákat a szaftos húsraguval tányérra rétegezzük, és forrón kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.